Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
195.900 Ft
Menny.:db
Kép 1/4 - X-Run - Kék
Kép 2/4 - X-Run - Kék
Kép 3/4 - X-Run - Kék
Kép 4/4 - X-Run - Kék
X-Run - Kék
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

X-Run - Kék

195.900 Ft
Színek:
 
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő 1-7 nap

Leírás

Az X-Run babakocsi a legszigorúbb szabványok szerint tanúsított és tesztelt, amelyeknek egy babakocsinak meg kell felelnie. Úgy készült, hogy gyermeke biztonságban érzi magát az aktív séták során.

A kocogó babakocsi a középtengely felé hajló kerekekkel rendelkezik, amelyek erősítik az X-Run rendkívül stabil szerkezetét. Könnyebbé teszik a vezetését egyenetlen felületen.

Semmilyen erőteljes, gyors futás nem veszélyezteti a kicsi kényelmét és védelmét. Az ülés kötelekre van felfüggesztve, ami minimálisra csökkenti a vibrációt, és megakadályozza, hogy azok átkerüljenek a babakocsi közepére. Ennek köszönhetően a gyerekkel kocogó babakocsi egyenetlen, kavicsos utakon is működik.

 
 

Súly és méretek

 
SÚLY (KG) 11.6 11.6 11.6 4.8
HOSSZ (CM) 111 111 104 78
MAGASSÁG (CM) 93-115 93-115 39 20
SZÉLESSÉG (CM) 60 60 60 31
 

Az X-RUN babakocsi jellemzői

Csengő  a fogantyún!

Szükséges a gyermek biztonsága érdekében edzés közben

A babakocsi fogantyújára szerelt csengő erősíti gyermeke biztonságát. Főleg, ha más emberek által erősen használt utakon fut vagy edz

Ötpontos biztonsági öv

A nagy biztonság érdekében a gyermek méretéhez
igazítva az öveket öt helyről kivezetett csattal rögzítő rendszer. Ennek a csatnak köszönhetően a gyereknek nincs esélye kiszabadulni vagy kiesni. Ezért teljes mértékben garantálják annak stabilitását és védelmét, különböző sebességeknél és eltérő talajon is. Az övek három magasságban mozgathatók az ülésben, a kisgyermek magasságához és méretéhez igazítva. Huzatuk van, amely védi a testét a nyomás ellen, ami a biztonságon kívül nagy kényelmet is ad neki.

Gyorskioldó rendszer

Ergonomikus kerékeltávolítás
Kivételesen szülőbarát szabadalom a kerékeltávolításhoz. Tudjuk, milyen értékes lehet minden másodperc, ha egy kisgyerek van veled edzés közben. Ezért elegendő egy kézmozdulat, és a kerekeket tartó kar elenged, és lehetővé teszi azok gyors szétszerelését. Ennek köszönhetően a váz mérete is jelentősen lecsökken, így könnyebben szállítható a babakocsi. A hátsó kerekek is könnyen leválnak.

fektethető babakocsi

Könnyen kezelhető és garantálja a gyermek teljes védelmét.Abszolút
must have babakocsi. Hatékony védelme a kicsinek szél, eső vagy nap ellen. Igény szerint állítható, a cipzár egy pillanat alatt felnyitásával nagyítható kupola. Kibontva befedi a gyermek testét, igazodva a helyzetéhez. Így az is jól működik, amikor gyermekünk alszik, félreeső helyet teremtve számára a szunyókáláshoz.

Kézifék

A kisgyermek biztonságának garantálása a szülők aktív edzésein A
kézifék elengedhetetlen követelmény a gyermekeikkel aktívan időt töltő szülők számára. Mind azoknak, akik szeretnek görkorcsolyázni, és azoknak, akik szeretnek futni. Edzés közben lehetővé teszi a haladási sebesség magabiztos szabályozását, még lejtős terepen is. Ez azt jelenti, hogy gyermeke biztonságát is Ön irányítja. A fogantyú kötelező fékezését a babakocsikra vonatkozó speciális engedély szabályozza.

Szellőző kupola

Levegős ülés, jó levegőkeringéssel a babakocsi belsejében.A
cipzárral gyorsan leválasztható panel feltárja a fülke egy nagy hálós részét, amely lehetővé teszi a levegő bejutását a babakocsi belsejébe. Ennek a megoldásnak köszönhetően a nyári, napsütéses napokon gyermeke nagyszerű utazási kényelemre tesz szert. A panel zárral részben eltávolítható. Így lecsatolva ablakként szolgál, hogy a szülő nézhesse a hanyatt ülő kisgyermeket.

Szunyogháló

A kisgyermek kényelmes sétájának garanciája
Mondhatni, ez a babakocsi két leghasznosabb eleme az aktív szülők számára. A szúnyogháló védi a gyerkőcöt edzés közben, vagy városon kívül vagy erdei ösvényen fut. Ennek köszönhetően a gyermek nyugodtan rohanhat veled, és ha szundikálni kell. Az X-Run bevásárlókosár nemcsak tágas, hanem egy további cipzárral is rendelkezik az elején, hogy jól tartsa a dolgokat, és könnyen kicsomagolható legyen.

Hommock ülés

Könnyű, de jó ütéscsillapítású.Ez
az üléstípus speciális hevederekre akasztható. Ennek köszönhetően kis utasa nem fog érezni minden egyenetlenséget. A hevederek elnyelik az ütéseket, megakadályozva, hogy azok átkerüljenek a gyermekre, sőt finoman ringatják is. Az ülés és a kocsi szétszerelés nélkül összecsukható. Maga az ülés rendkívül könnyű, és nem befolyásolja az egész súlyát. A gyermek helyzetétől függően az ülés háttámlája szabadon állítható a nagyobb kényelem érdekében.

 

Tartósság, minőség és jó stílus A
duplán megerősített varratok az ülésben nem csak a tartósságát garantálják, hanem nagyobb minőséget is biztosítanak, miközben megőrzik az esztétikus megjelenést. Az ülés megerősített, mivel a babakocsi lábtartójához hasonlóan különösen ki van téve a kihasználásnak. Gyermeke számára azonban elsősorban a babakocsi vezetésének kényelmét kell növelni

 

UV50 szövet
A babakocsik tervezésénél az egyik feltételezés a gyermekek biztonságának és egészségének legmagasabb szintű odafigyelése. A kocsikban minden szövet a legmagasabb UV50-es fényvédővel rendelkezik. Ennek a védelemnek köszönhetően káros, erős sugárzás nem jut be a gondolába, illetve az ülés fedett részébe. A kihúzható UV50 fülke szinte teljes egészében lefedi a babakocsiban ülő gyermeket, vigyázva egészségére és megóvja a káros külső tényezőktől.

 
 

Egy ilyen babakocsinak meg kell felelnie a szigorú szabványoknak, és számos vizsgálaton kell átesnie ahhoz, hogy tanúsítványt és szabványosítást kapjon. A babakocsit gyakran úgy határozzák meg, mint három kerékkel vagy csengővel a fogantyúnál. A futás vagy edzés közben azonban nem elég a biztonságról gondoskodni.

Az X-Run speciális szabványa „Norma jogger EK2 / AK2.3 14-02:2014”, amely olyan technológiai megoldásokat garantál, amelyek biztonságossá teszik az egyes edzéseket a gyermek és a szülő számára.

Az EK2 / AK2.3 14-02:2014 szabvány követelményeinek megfelelő minősített kocogó babakocsit ferde hátsó kerekek jellemzik, amelyek biztosítják a babakocsi stabil vezetését. Ha nagy sebességgel egyenetlenségbe ütközik, akkor nem billen meg a babakocsi a babával. Az immobilizált első kerék nem fordul el ellenőrizetlenül, ha homokba vagy lyukakba hajt. A védelemnek köszönhetően nem válik le magától, hanem egy ergonomikus kar segítségével könnyen eltávolítható.

Az edzés során a kulcs a babakocsi sima gördülése. Ezt nagyméretű, pumpás kerekek biztosítják. De nem csak! A gördülés könnyedségét a jó minőségű csapágyak befolyásolják, ezek felelősek a kerekek könnyű forgásáért a tengelyeken. A gyermek kényelmét a tágas függőágy-függesztett ülés garantálja. Ez azt jelenti, hogy hevederekkel stabilan fel van függesztve a vázszerkezetre, így az ülés mozgása harmonizál a kocsi mozgásával, anélkül, hogy rezgéseket továbbítana a felületre.

Természetesen a babakocsihoz csengő és kézifék kell. Különösen korcsolyázáskor a kerekesszék nagyon rövid távolságon belül meg tud állni. Ez döntő fontosságú a biztonság szempontjából nagy sebességnél vagy lejtőn. A babakocsiknál ​​a babakocsit a vezetővel összekötő kábellel kell ellátni, ez az alapkövetelmény, hogy ha futás közben tempót változtatunk, vagy a fogantyút ellenőrizetlenül elengedjük, a babakocsi a gyerekkel ne menjen el magától. .

A babakocsi lehet többfunkciós babakocsi is? Persze hogy lehet! Az X-Run vázra rögzítheti az X-Bram hordozókocsit és az autósülést. Már 6 hónapos kortól babakocsiban edzeni, de az X-Run tökéletes lesz mindennapi babakocsinak. A babakocsi könnyen összecsukható, a kerekek egy mozdulattal levehetők. Ráadásul nagyon könnyű, a nagy pumpás kerekek ellenére mindössze 11,5 kg. A nagy bevásárlókosár minden bizonnyal a mindennapi használat során is beválik. Egy további zár könnyítést jelent, segít a kosár tartalmához mindkét oldalról eljutni. Az ördög is a részletekben rejlik! Nélkülözhetetlen kütyü az ülés lábtartójába szerelt szúnyogháló. Sétán jól működik, de különösen hasznos edzés közben a parkban vagy a városon kívül.

A babakocsi biztonságát és minőségét az EN 1888:2012 szabványnak való megfelelés garantálja. Az EK2 / AK2.3 babakocsi szabványa 2012.02.14. 

Ehhez a modellhez dedikált kiegészítőket talál, mint például a kis X-Bag Lite táskát, amely az edzéshez szükséges legfontosabb dolgokat tartalmazza. Úgy tervezték, hogy edzés közben ne zavarjon. Az ajánlat tartalmaz egy napellenzőt, amely teljesen megvédi a gyermeket a naptól vagy a széltől, hangulatos helyet teremtve az ülésben.