Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
99.900 Ft
Menny.:db
Kép 1/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 2/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 3/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 4/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 5/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 6/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 7/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 8/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 9/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 10/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 11/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 12/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 13/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 14/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 15/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 16/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 17/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 18/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Kép 19/19 - X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
X-Jive babakocsi - Ásvány zöld
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

X-Jive babakocsi - Ásvány zöld

99.900 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő 1-7 nap

Leírás

Nem számít, mi történik, az X-LANDER X-JIVE babakocsi olyan multifunkcionális, hogy lépést fog tartani az Ön tempójával. Agilis, stabil és könnyen összecsukható. Ezenkívül biztonságos és kényelmes a gyermek számára. Velük „növekszik”. Fontos, hogy a tesztek megerősítik, hogy akár születéstől is használható. Természetesen ez a speciális biztonsági heveder használatának köszönhetően lehetséges. Az X-JIVE olyan funkcionalitást jelent, amely kéz a kézben jár a minőséggel. Kompromisszumokat nem igénylő megoldás.

Az X-JIVE egy univerzális babakocsi, amely minden körülmények között működik. Egy gyermek születésétől kezdve használhatja a szabvány szerinti 22 kg-os testsúly eléréséig.
Mit jelent? Ez azt jelenti, hogy az X-JIVE szolgálni fogja gyermekét élete első éveiben, és addig, amíg a kisgyermeknek szüksége van rá.
Tudjuk, milyen nehéz lehet gyerekekkel vásárolni, ha már csak két kéz áll a rendelkezésedre ? Ezért gondoskodtunk arról, hogy ez a többfunkciós babakocsi nagy erőfeszítés nélkül összecsukható legyen. Nem kell két kézzel kioldani a zárat vagy összecsukni a vázat!
És nem ezek az egyetlen fejlesztések, amelyeket bevezettünk. A csapágyas kerekek és a jól kiegyensúlyozott súlypont nagyon könnyen kezelhetővé teszik a babakocsit, a manőverezés pedig nem igényel nagy erőfeszítést. Legyen szó erdei vagy bevásárlási kirándulásról – teljes mértékben uralja az irányítást. És a baba biztonságban és kényelmesen érzi magát. Töltse le a felhasználói kézikönyvet, és ellenőrizze, milyen megoldásokat használtunk az X-LANDER X-JIVE-ban!

Nagy kerekek, stabil haladás

A nagy, felfüggesztett kerekek tompítják a lengéseket, és stabilitást, kényelmet és biztonságot biztosítanak a gyermek számára. Függetlenül attól, hogy az üzletek sikátorain vagy a magas járdaszegélyeken mászkál fel a városban. A golyóscsapágyas kerekek kényelmet nyújtanak, mert igazán megkönnyítik a manőverezést és kellemesebb a séta, hiába van szó homokos tengerpartról vagy havas járdáról.

Rugós felfüggesztés

 

A rugós felfüggesztés az első és a hátsó kerekeken, valamint a kerekekben lévő fém csapágyak megkönnyítik a buggy gördülését, és szórakoztatóvá teszik az utazást. Könnyen manőverezhető a nagy hátsó kerekeknek köszönhetően, ideális minden időjárási körülményhez és az évszakhoz.

Pehelykönnyű 

Az alumínium ház könnyűvé és könnyen kezelhetővé teszi a szerkezetet. Egyedül és gond nélkül bepakolhatod az autóba vásárlás után, vagy kihajthatod az erdei séta előtt.

Könnyen, gyorsan összecsukható

 

Gondolt már arra, hogy extra kezekkel mindent egyszerre csinálhat? Megértünk ? Ezért egy egyszerű összecsukható rendszert alkottunk. Ennek köszönhetően a buggy egy kézzel is összecsukható. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyen elfér egy csomagtartóban, liftben vagy kis csarnokban. Amikor csak akarja, gond nélkül kibonthatja

 

 Tágas, kényelmes ülés

 

Ha időt tölt a babával, akár egy közeli boltba megy, akár egy hosszú sétára megy, azt szeretné, ha gyermeke jól érezné magát. A nagy, 35 × 20 cm-es ülésen könnyedén elfér a gyermek és kedvenc kabalája is. Használhatja téli hálózsákkal is, és sok helyet biztosít a babának a kényelmes szunyókáláshoz. Ne feledje, hogy az X-JIVE együtt növekszik gyermekével, így biztos lehet benne, hogy kisgyermeke kényelmesen fogja érezni magát

Elfektethető háttámla

Kis felfedezőink mohón nézik a világot különböző szintekről. A sima és hangtalan háttámla-állító rendszer lehetővé teszi, hogy könnyen változtassa a helyzetet, és gyermeke láthassa a környezetet. Leengedheti a háttámlát, amikor eljön az alvás ideje. A szintmagasság a kényelmes övrendszeren alapul. Csak ki kell oldania a zárszerkezetet, és egy szalag segítségével állíthatja be a háttámla magasságát.

Bővíthető XL kupola

 

A kibővíthető kupola növeli a gyermek kényelmét séta közben. Lehetőség van 20 cm-rel nagyobbra nyitni, ami nagyon fontos tulajdonság. Egy ilyen kupola véd a kemény napsütéstől és az erős széltől.

 
Szellőző panel

Az X-JIVE kupolája szellőzőpanellel van felszerelve. A gyermek feje mögött található hálós szellőzőpanel nem csak a levegő keringését teszi lehetővé, hanem az alvó gyermek szemmel tartását is lehetővé teszi.

Fényvisszaverő panelek

 

Az első és a hátsó abroncsok további fényvisszaverő elemekkel rendelkeznek. A kupola teljes előlapja is visszaveri a fényt. Érdemes tudni, hogy szükség esetén elrejthető vagy kihúzható. Így növeltük a babakocsi láthatóságát sötétedés után. Gondoskodtunk az Ön és gyermeke biztonságáról is, még akkor is, ha alkonyatkor használja a babakocsit.

 
 
 
 
 

Súly és méretek

           
KIBONTOTT L/H/W         79/109/58,5 CM
HAJTOTT L/H/W         57/36/58,5 CM
ÜLÉS (FEKVÉS)         82 CM
ÜLÉS L/W         20/34 CM
HÁTTÁMLA L/W/         45/31 CM
LÁBTÁMASZ L/W         17/38 CM
SÚLY         8,2 KG