Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
139.000 Ft
Menny.:db
Kép 1/15 - X-Double - Fekete
Kép 2/15 - X-Double - Fekete
Kép 3/15 - X-Double - Fekete
Kép 4/15 - X-Double - Fekete
Kép 5/15 - X-Double - Fekete
Kép 6/15 - X-Double - Fekete
Kép 7/15 - X-Double - Fekete
Kép 8/15 - X-Double - Fekete
Kép 9/15 - X-Double - Fekete
Kép 10/15 - X-Double - Fekete
Kép 11/15 - X-Double - Fekete
Kép 12/15 - X-Double - Fekete
Kép 13/15 - X-Double - Fekete
Kép 14/15 - X-Double - Fekete
Kép 15/15 - X-Double - Fekete
X-Double - Fekete
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

X-Double - Fekete

139.000 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő 1-7 nap

Leírás

Két gyerek különböző igényeket jelent, de az X-Double-ban nincs szükség kompromisszumra. Az Ön elvárásainak és kicsinyei igényeinek kielégítésére ikreknek vagy két különböző korú gyermeknek szóló babakocsit készítettünk. A legkönnyebb és legkisebb dupla babakocsi a piacon – mindössze 11,9 kg. Könnyen össze- és széthajtható. Összecsukva nem sokkal nagyobb egyetlen babakocsinál!

Ez a modell nagyon könnyen manőverezhető. Bár két gyereknek készült, 75 cm széles ajtóban is könnyedén elfér. Fontos, hogy az X-Double babakocsit újszülöttek is használhatják. Ez a laposan elhelyezhető háttámlának és a speciális biztonsági öveknek köszönhetően lehetséges. 

Az X-Double a legkisebb a dupla, ikerbabakocsik között.

Azt akartuk, hogy meglepően könnyű legyen, és ezzel megkönnyítse mindennapjait. Ezt a modellt könnyedén összehajthatja egy kis csomagba, amely könnyen elfér az autóban. A babakocsi automatikus összecsukható zárral is rendelkezik, amely összecsukás után rögzíti a keretet. Ez kényelmessé teszi az emelést és szállítást. Jót tesz a hátadnak! A puha mózeskosár könnyen lapra is összehajtható, és nem foglal sok helyet szállításkor.

Két gyerek két különböző karaktert és szükségletet jelent. Függetlenül attól, hogy ikrei vagy kis korkülönbséggel rendelkező gyermekei vannak, az X-Double mindegyikük igényeihez igazítható. Mindkét háttámla egymástól függetlenül állítható. Most már mindegy, hogy az egyik gyerek feküdni, a másik ülni akar. Mindegyik ülés független lökhárítóval van felszerelve, így az egyik kisgyermek a másik zavarása nélkül tud kiszállni a babakocsiból.

A két gyerek nagyobb súlyt is jelent. A dupla típusú babakocsi manőverezése gyakran erőt igényel. De nem az X-Double-val. Ezzel a babakocsival könnyedén vezethető és kanyarodhat, még nagyon szűk folyosókon is. Ez biztosítja a kiegyensúlyozott súlypontot. Könnyedén elfér egy liftben, boltban és a szupermarket folyosóin is... Micsoda előny!

A babakocsi két különböző korú gyermek számára nem kell, hogy kompromisszumot jelentsen a gyermeki igények és az utazási kényelem szempontjából. Az extra kupolák védik őket a naptól vagy a széltől, a szellőzés pedig biztosítja a levegő keringését a forró napokon sétálva. Ez még csak a kezdete a funkcionális megoldások hosszú listájának, amelyeket itt bemutatunk.

Az X-Double-val nincsenek határok

Két gyerek kétszer annyi első szót, lépést és mosolyt jelent, de sokkal több felelősséget is. 

 

Még kicsi korukban is eltérő igényeik vannak. Lesznek olyan esetek, amikor az egyik gyerek szeretne szunyókálni, míg a másik séta közben körülnézve szeretné felfedezni a világot. Az X-Double ikerüléseinek köszönhetően ez könnyen elérhető. Ugyanakkor folyamatosan szemmel fogja tartani őket.

A kettős szülői nevelés is kettős felelősség. És szó szerint! Két baba hordozása nagy kihívás a háta számára. Az ikerterhes anyukáknak időre van szükségük, hogy felépüljenek és megerősödjenek, az emelés pedig gyakran fájdalmas. Apa dolga sem egyszerű! Ezért a babakocsi nagyon könnyű. Miért akarsz plusz súlyt cipelni, igaz?

Egyébként minden utazás két gyerekkel kétszer annyi poggyászt is jelent. Még egy rövid séta vagy egy rövid belvárosi kirándulás is megköveteli, hogy mindkét gyereknek ott legyenek a cuccai. Ez elég sok csomag! De ez azt jelenti, hogy ha újszülött ikrek vannak a családban, új, nagyobb autót kell venni? Nem. Elég, ha a babakocsi összecsukás után kisebb és kompakt. Az összecsukott X-Double 56 × 73,5 × 30,5 cm-es (leszedett kerekekkel), akárcsak egyetlen babakocsi! Így könnyen elfér az autófülkében.

Képzeld el, hogy be van csomagolva, és gyorsan és könnyen indulhatsz, a nagyobbik gyermeked észrevesz valami érdekeset, és szívesen elszalad megnézni, míg te beteszed a kistestvérét a babakocsiba. Két gyerekhez több szemre lenne szükség... Ezt nem tudjuk megadni, de kitaláltunk valami mást. Az X-Double babakocsi könnyen használható biztonsági övcsattal van felszerelve. Segítségével könnyedén és gyorsan rögzítheti gyermekeit.

Sima utazás X-Double babakocsival

A két gyerek babakocsija megterhelő lehet a szülőnek.
 
Ezért gondoskodtunk arról, hogy az X-Double könnyen vezethető és könnyen összecsukható legyen. Súlya 11,9 kg – ez a legkönnyebb dupla babakocsi modell a piacon. A keretet rögzítő automatikus zárral is rendelkezik, amely összecsukva kényelmessé teszi a felemelését és szállítását.

Annak ellenére, hogy a babakocsi dupla terhelésű, az alkalmazott megoldások megkönnyítik a manőverezést. A forgatható első kerekek és a jól kiegyensúlyozott súlypont a babakocsit zökkenőmentesen engedni forogni a tengelye körül – ez pedig nem kevesebbet jelent, mint dinamikus vezetést.

A biztonság a legfontosabb, ha gyerekekről van szó.

Az X-Double-t fényvisszaverő elemekkel láttuk el a sötétedés utáni láthatóság javítása érdekében.

Feltesszük őket a kerekekre és a babakocsi kupolára. Nekik köszönhetően a babakocsi minden oldalról jól látható. Ha pedig az X-Double-t a fényvisszaverő elemekkel ellátott X-Nest hordtáskával kíséri, tovább javítja a láthatóságot.

Másrészt az első kerékzár funkció segíti a sima futást még igényes felületeken is (mint például járda vagy homok).

A független elülső karfák és az állítható lábtámaszok biztonságossá teszik minden gyermek számára az utazást, még akkor is, ha Ön éppen a másik gyerekről gondoskodik. Az elülső karfák is eltávolíthatók, így sokkal könnyebben be lehet kötni a biztonsági öveket.

A babakocsi intelligens biztonsági övrendszerrel is rendelkezik (újszülöttek számára is alkalmas). Mindezek: a vállpántok, az ölelhető hevederek és a comb közötti heveder egy egész összefüggő rendszert alkotnak. Ezek alkotják a szabvány által előírt és jóváhagyott rögzítési rendszert. Ennek köszönhetően mindkét gyermeket könnyen és gyorsan kötheti be.

A lábtámaszokat minden gyermek igényei szerint állíthatja be, így kényelmesen pihentetheti a lábát.

Teljesen hátradönthető háttámláknak köszönhetően már újszülött kortól is lehet használni. Az állítható pántok (még csecsemők és újszülöttek számára is jók) gondoskodnak a kényelemről és a gyermek magasságának megfelelő illeszkedésről. A legkisebb gyerekek fekve (a speciálisan kialakított övrendszernek köszönhetően). Másrészt egy nagyobb gyerek utazhat akár ülve is. 

Az X-Double még egy fontos megoldást kínál, amelyet nem talál meg a kézikönyvben. Gyakran előfordul, hogy egy nagyobb gyerek féltékeny a kisebbre, és ugyanazt akarja. De amikor gyermekei kétüléses babakocsiban utaznak, egyszerre figyelhet rájuk. Ha gyermekei kiskoruktól kezdve együtt vannak, és anélkül tanulnak egymástól, hogy zavarnák egymást, boldogan nőnek fel.

Független ülések dupla babakocsiban? Igen!

Bár a gyerekek egy babakocsiban utaznak, két különállónak érezhetik magukat. A különálló ülések kényelmes utazást biztosítanak mindkét gyermek számára. Az X-Double-nak köszönhetően gyermekének eltérő igényei lehetnek. De ettől nem fognak eltávolodni egymástól. Ez a kétszemélyes, átgondolt megoldásokkal felszerelt babakocsi azt jelenti, hogy bár a különböző igényekhez igazított külön üléseken, a gyerekek egymás közelében utazhatnak.

Mi határozza meg? Független ülésállítás, különálló lábtartók és kupolák. Vegye figyelembe, hogy még a gyermekek közötti kis korkülönbség is eltérő utazási feltételeket igényel. Az X-Double két különböző korú gyermek szállítására alkalmas. A háttámlát könnyedén laposra teheted, így akár egy újszülött is utazhat benne. Egy már egyedül ülő nagyobb gyereknek megemelheti a háttámlát. És készen áll a kényelmes utazásra!

Súly és méretek

 
SÚLY (KG) 11,9 11,9 11,9
HOSSZ (CM) 87,5 61,5 56
MAGASSÁG (CM) 105,5 30,5 30,5
SZÉLESSÉG (CM) 73,5 73,5 73,5