Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
235.900 Ft
Menny.:db
Kép 1/9 - X-Cite 2:1ben babakocsi szett - Választható színekben
Kép 2/9 - X-Cite 2:1ben babakocsi szett - Választható színekben
Kép 3/9 - X-Cite 2:1ben babakocsi szett - Választható színekben
Kép 4/9 - X-Cite 2:1ben babakocsi szett - Választható színekben
Kép 5/9 - X-Cite 2:1ben babakocsi szett - Választható színekben
Kép 6/9 - X-Cite 2:1ben babakocsi szett - Választható színekben
Kép 7/9 - X-Cite 2:1ben babakocsi szett - Választható színekben
Kép 8/9 - X-Cite 2:1ben babakocsi szett - Választható színekben
Kép 9/9 - X-Cite 2:1ben babakocsi szett - Választható színekben
X-Cite 2:1ben babakocsi szett - Választható színekben
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

X-Cite 2:1ben babakocsi szett - Választható színekben

235.900 Ft
Színek:
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő 1-7 nap

Leírás

A készlet tartalma: Sportbabakocsi, mózeskosár, lábzsák, szúnyogháló, elülső karfa sportülésre

Az X-Cite egy városi babakocsi rendkívül könnyű és kicsi modellje, vödör típusú üléssel. Ez a megoldás, ahol a háttámla, az ülés és a lábtámasz egy egészet alkot, nagyon egészséges gyermeke gerincére nézve.

Egyedülálló babakocsi, amely a gyermek születésétől használható. Az újszülöttek számára készült speciális betétnek köszönhetően az ülés laposabbá válik.

Ezért hoztuk létre az X-Cite-ot. Lehetőséget akartunk adni a babakocsi használatára az újszülött babával való utazásod kezdetétől fogva. Nem kell aggódnia a babakocsi szállítása miatt, mivel nagyon könnyű. Ezenkívül az üléssel együtt összecsukható, így sok helyet takarít meg.

 

Stílusos, kényelmes és funkcionális mózeskosár.

Kitűnik a piacon lévő többi termék közül az intelligens tervezésű jellemzőinek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a baba zavartalan alvását. A mózeskosárra tehető "bundazsák" rész rögzítése és a kupola beállítása nem ad hangot, így a kicsi nyugodtan élvezheti a szundikálást. Ez a mózeskosár biztosan megfelel minden szülő és gyermek elvárásainak.

 
 

X-Cite továbbfejlesztett rúgós felfüggesztés

Jelentősen továbbfejlesztettük az X-Cite első kerék felfüggesztését. Az új, puha felfüggesztés felülről érezhető nyomással. Ennek köszönhetően a babakocsi még kis terhelés mellett is simán legyőzi az akadályokat. Az X-Cite a bevezetett változtatásoknak köszönhetően városi modellként megbirkózik az egyenetlen burkolattal vagy a járdán lévő lyukkal. A változtatások nem befolyásolják ennek a könnyű babakocsinak a súlyát. Ezenkívül javítja a babakocsi vezetésének kényelmét és több ütést is elnyel. Az új felfüggesztés egy olyan technológiai lépés, amely az X-Cite-t minden szülői elvárásnak megfelelteti.

Biztonságos sötétedés után

A lábtartóba szerelt LED lámpáknak köszönhetően gyermeke még a hagyományos fényvisszaverő elemeknél is jobb láthatóságot biztosít. Sötétedés után a látótávolság akár 50 méterrel is megnő. Ha sötétben sétál, vagy rosszul megvilágított úton halad, biztos lehet benne, hogy gyermeke biztonságban van a babakocsijában. Láthatóvá válik az elhaladó autók vagy más úthasználók számára is.

A LED lámpák elemmel működnek, összeszerelésük nagyon egyszerű és néhány pillanatig tart. Forgassa el a keretet úgy, hogy lássa a lábtartó alsó részét. Helyezze be a modellhez csatlakoztatott három LR44 elemet. A LED-lámpákat aktiváló gomb a keret felső részén található. A panel villogó vagy folyamatos fénnyel világít. Ha szükséges, az elemek behelyezésekor használhatja a lábtartó alján található utasításokat.

Valóban biztonságossá teszi babakocsiját, megvédi azokat, akiket a legjobban szeret.

Egészséges a vödörülés a gyerekek számára?

A vödörülés, az úgynevezett „vödör” nem más, mint egy fotel, amelynek ülő- és háttámlája állandó szögben össze van kötve. Az ülés fekvő helyzetbe döntése a háttámla és az ülés egyidejű elhelyezésével történik. Vödörtől függetlenül a lábtámasz állítható, mely a gyermek helyzetéhez igazítható.

Az X-Cite vödörüléssel történő használatakor nem szükséges mózeskosár vásárlása! van egy okos megoldás, az X-Rest. Ez a szűkítő babakocsibetét sík felületet tesz lehetővé. 

Ha gyermeke már kezd magától felülni, távolítsa el a betétet. Természetesen az X-Cite váz mind a mózeskosárba, mind a számos, a piacon kapható autósüléssel kompatibilis.