Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
119.900 Ft
Menny.:db
Kép 1/12 - X-Car autóshordozó + isofix
Kép 2/12 - X-Car autóshordozó + isofix
Kép 3/12 - X-Car autóshordozó + isofix
Kép 4/12 - X-Car autóshordozó + isofix
Kép 5/12 - X-Car autóshordozó + isofix
Kép 6/12 - X-Car autóshordozó + isofix
Kép 7/12 - X-Car autóshordozó + isofix
Kép 8/12 - X-Car autóshordozó + isofix
Kép 9/12 - X-Car autóshordozó + isofix
Kép 10/12 - X-Car autóshordozó + isofix
Kép 11/12 - X-Car autóshordozó + isofix
Kép 12/12 - X-Car autóshordozó + isofix
X-Car autóshordozó + isofix
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

X-Car autóshordozó + isofix

119.900 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő 1-7 nap

Leírás

A babával való utazás biztonságossá és kényelmessé válik a legjobb minőségű anyagoknak, az ülésdőlésszög-állításnak és az adaptív fejtámlának köszönhetően.

Az X-Car ülésben a gyermeket menetiránynak háttal szállítják. Ez biztosítja a legjobb védelmet frontális ütközés esetén. Az ütközési erők az ülés háttámlájára összpontosulnak, miközben az ütközési energia egyenletesen oszlik el a fej, a nyak és a felsőtest területén. Javasoljuk, hogy gyermekekkel menetiránynak háttal utazó gyermekülésben utazzon minél tovább, azaz amíg el nem érik a 13 kg-os súlyt.

Válassza ki a babakocsi modelljéhez szükséges X-CAR ADAPTEREKET:

  • X-MOVE/ X-PULSE-HOZ
  • X-CITE-HOZ
  • X-RUN-HOZ

Mi az az i-Size?

Az i-Size egy európai szabvány a 15 hónaposnál fiatalabb gyermekek autósüléseinek biztonságára vonatkozóan. További védelmet garantál utazás közben. 2013 júliusában lépett hatályba a gyermekszállítási kötelezettség miatt, beleértve a korosztályt is, menetiránynak háttal. Korábban ez a szabályozás a 9-12 hónapos gyermekekre vonatkozott.

Ne feledje, hogy az ülés célja, hogy megvédje a gyermeket autóval történő utazás közben. Ezzel a gondolattal terveztük meg. A séták során helyezze a babát hordozókosárba, kényelmes és biztonságos helyzetet biztosítva neki egy sík felületen.

ISOFIX alap

Ez egy nagyon praktikus kiegészítő, amely jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja az ülés felszerelését, miközben biztosítja az ülés helyes rögzítését. Az alapnak köszönhetően az autósülés gyorsan és egyszerűen rögzíthető az autóhoz. Ha azt tervezi, hogy gyakran utazik gyermekével, vagy minden nap autót vezet, a bázis nagyszerű kényelmet nyújt. 

X-Car jellemzői

Adaptív belső párna

Az autósülés speciális betéttel van felszerelve, amely biztosítja a megfelelő pozíciót az utazás során. A betét további és megfelelő támogatást nyújt az újszülöttek számára. A párnák csökkentik a felesleges szabad helyet, védik a babát és megfelelő kényelmet biztosítanak számára.

Könnyű öv beállítás

A fejtámla és a biztonsági övek egyetlen kézmozdulattal állíthatók. Gyorsan és egyszerűen beállíthatók gyermeke magasságához. Az ülés fejtámlájának a megfelelő helyzetben kell lennie, azaz közvetlenül a baba válla fölött. A fejtámla helyes beállítása garantálja a hevederek helyes rögzítését.

Biztonsági öv

Amikor autósülést választunk gyermekünk számára, különös figyelmet kell fordítani a biztonsági kérdésekre. A hevederek védelmet nyújtanak az autósülés belsejében, elnyelik az ütéseket, erejüket külön helyekre osztják el: kettő a vállak felett, egy pedig azon a helyen, ahol a csat rögzíti a hevedereket a lábak között. Ennek az autósülésnek köszönhetően teljes kényelmet és biztonságot nyújt utazás közben.

Könnyen mosható és tisztítható

A teljes kárpit mosható. Könnyen eltávolítható a hevederek eltávolítása nélkül. A levehető huzatnak köszönhetően nagyon funkcionális, és minden szülő életét megkönnyíti.

További védelem a babakocsi vázára történő felszereléskor

Az állítható fogantyú segítségével könnyedén behelyezheti gyermekét az autósülésbe. Garanciát jelent az ülés és a babakocsi váza közötti biztonságos kapcsolatra is. A babakocsivázra való felszerelés után tolja hátra az ülés fogantyúját, hogy egy zöld folt jelenjen meg, ami garantálja a megfelelő rögzítést a kerethez. Csak nyomja meg a fogantyú mindkét oldalán található gombokat a zár feloldásához és mozgatásához.

 Óriási kupola

A kupolának köszönhetően a baba védve lesz a naptól és a széltől séta vagy autózás közben. A napernyő nem zavarja a fogantyú mozgását, mivel speciális rögzítésekkel rendelkezik a napernyő megfelelő rögzítéséhez.

Többfokozatú, állítható fejtámla

Tökéletes gyermekpozíció az ülésben, magasságtól függetlenül. Biztosítja a helyes pozíciót.

Oldalsó védelem

További fej-, csípő- és vállvédelem oldalsó ütközés esetén.

Lapát a kárpit egyszerű visszaszereléséhez

Speciális lapát segít a kárpit pontos elhelyezésében a levétel után, még szűk résekben is.

Ülésszellőztetés

Az ülésszerkezet oldalsó szellőzői garantálják a levegő keringését a teljes felületen.

Övhuzatok

A puha és széles övhuzatok kényelmet biztosítanak a gyermek számára és védenek a nyomás ellen.

Babakocsi kompatibilitás

Az ülés kompatibilis a 3 az 1-ben X-lander babakocsi összes modelljével, és a legtöbb, adapterrel kapható babakocsival.