Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
35.990 Ft
Menny.:db
Kép 1/8 - Tender Leaf - Erdei kincsek
Kép 2/8 - Tender Leaf - Erdei kincsek
Kép 3/8 - Tender Leaf - Erdei kincsek
Kép 4/8 - Tender Leaf - Erdei kincsek
Kép 5/8 - Tender Leaf - Erdei kincsek
Kép 6/8 - Tender Leaf - Erdei kincsek
Kép 7/8 - Tender Leaf - Erdei kincsek
Kép 8/8 - Tender Leaf - Erdei kincsek
Tender Leaf - Erdei kincsek
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Erdei kincsek

35.990 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

My Forest Floor erdei kincsek fából készült gyűjteménye nagyszerű ajándék minden gyermeknek 3 éves kortól, akik képesek egy erdei óvodát létrehozni közvetlenül a szobájukban. Az első osztályú fából készült időtlen nyitható doboz 9 rekesszel gazdag kiegészítőket rejt magában - 4 szürke lapos követ, 4 különböző alakú kő darabot, 3 zöld fát, 8 ágat, csigát, éjjeli lepkét, 6 kis gombát, 10 falevelet, 2 makkot, 2 bogarat, 4 részes alagutat és egy madár fészket. A doboz felső eltávolítható része a másik oldaláról krétával írható fekete táblával van felszerelve, Az erdei kincs készletet a Tender Leaf Toys márka csúcstervezői készítették Nagy-Britanniában, előállításán képzett iparosok vettek részt.

Az élénk színek és eredeti brit formatervezés ösztönzi a képzeletet és a kreativitást, felébreszti a gyerekek kíváncsiságát. A fából készült készlet sok éven át kitart a kicsik számára, és örömet szerez a jövő generációinak is. Játék közben a gyerekek felölthetik az erdészek szerepét, megismerhetik az új színeket, formákat, az erdőben élő állatokat és növényeket. Saját történeteket találhatnak ki és mesélhetnek el testvéreiknek vagy cimboráiknak ezzel gyakorolva a kommunikációs és nyelvi készségeket. A játék hozzájárul a gyerekszoba meghitt hangulatához.

A figurák részletgazdag kidolgozása és a játék gyengéd vonalai felébresztik a gyerekek esztétikai érzékenységét, képzelőerejét és fantáziáját, miközben ösztönzik a természet iránti érdeklődést és fejlesztik a személyiséget. A csodálatos fajáték tartalmas szabadidőtöltést biztosít a barátok, testvérek és család körében. Az erdei készlet a brit hagyományok üzenetét hordozza magában, gondosan kezelt fából készült sima felülete garantálja a gyermekek biztonságát játék közben.

Tender Leaf Toys márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájárul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

 • erdei kincsek fából
 • praktikus fadoboz 9 rekesszel
 • kövek, levelek, bogarak, gombák...
 • levehető felső rész fekete táblával
 • a kréta nem a csomag része
 • elegáns brit dizájn
 • több generációs játék
 • sokoldalú
 • környezetbarát, megfelel a szigorú uniós követelményeknek
 • időtlen Tender Leaf Toys játék
 • 3 éves kortól