Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
28.800 Ft
Menny.:db
Kép 1/2 - Tender Leaf - Rakéta űrhajósokkal
Kép 2/2 - Tender Leaf - Rakéta űrhajósokkal
Tender Leaf - Rakéta űrhajósokkal
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Rakéta űrhajósokkal

28.800 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

A világűr és a kozmonauták nagy rajongóinak most űrhajósokkal kiegészített időtlen fa rakétával kedveskedünk, mely 3 éves kortól minden gyermek figyelmét leköti. Kiváló 11 részes készlet híddal kiegészített nagy narancssárga kétemeletes űrrakétát, űrhajót új galaxisok felfedezésére, parabolikus antennával felszerelt járművet, műholdat és bátor űrhajós figurákat tartalmaz. A csúcsminőségű készlet a kis űrkutatók részére a Tender Leaf Toys elsőrangú tervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. Elsőosztályú faanyagból készült, hosszú ideg fogja a gyerekeket szórakoztatni, több generációt is kiszolgál.

Valódi brit dizájn és élénk színek kombinációja a fajátékon serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére, gyerkőcök szívesen öltik majd magukra a kis űrhajósok szerepét együtt testvéreikkel, barátaikkal. Folyamatosan újabb és újabb kalandos történetekkel fogják egymást szórakoztatni az űrben való munkálkodásuk során, azon fognak serénykedni, hogy megoldják az űrhajó és felderítő expediciók közti kommunikációs problémákat, és mindent biztosítanak a Föld bolygóra való sikeres visszaérkezés érdekében. A nagyszerű felderítő készlet serkentően hat a gyerek logikus gondolkodásmódjára, manipulációs képességeire, kiegészítők összeillesztésével szintén fejlődik finom motorikája és tapintási érzéke. 

Fa rakéta űrhajósokkal elsőosztályú minőségi termék, mely fantasztikus és feledhetetlen légkört teremt a szórakozáshoz. Minden egyes elem gondosan kivitelezett a legapróbb részletekig, gyerkőcök mindennap új játékvariációkat találnak ki önmaguk és barátaik szórakoztatására. Művészi illusztrációk a kiegészítőkön a hagyományos brit stílust hordozzák magukba, fejlesztően hatnak a gyerekek esztétikai szépérzetére, felérősödik önbizalmuk és kreatív módon valósítják meg önmagukat. A gondosan megmunkált faanyag sima felülete és egészséget nem befolyásoló festékanyag teljesen biztonságos játékot nyújt a gyerekek számára, így semmi sem állja útjukat, hogy az ismeretlen és titokzatos űr kutatására induljanak. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa rakéta űrhajósokkal
  • 11 darabos készlet figurákkal
  • rakéta magassága 48 cm
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől