Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
74.060 Ft
Menny.:db
Kép 1/8 - Tender Leaf - Szekrényke 4 fonott kosárral
Kép 2/8 - Tender Leaf - Szekrényke 4 fonott kosárral
Kép 3/8 - Tender Leaf - Szekrényke 4 fonott kosárral
Kép 4/8 - Tender Leaf - Szekrényke 4 fonott kosárral
Kép 5/8 - Tender Leaf - Szekrényke 4 fonott kosárral
Kép 6/8 - Tender Leaf - Szekrényke 4 fonott kosárral
Kép 7/8 - Tender Leaf - Szekrényke 4 fonott kosárral
Kép 8/8 - Tender Leaf - Szekrényke 4 fonott kosárral
Tender Leaf - Szekrényke 4 fonott kosárral
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Szekrényke 4 fonott kosárral

74.060 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Fa nyuszis szekrényke Bunny Storage Unit egy csodálatos gyerekbútor minden gyerekszobába kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól. Egyedi fa szekrényke a Tender Leaf Toys márka rangos tervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. A szekrény nagyon szép lágy szinárnyalatokban pompázik, szerkezete ellenálló és tartós elsőosztályú fából készült. A szekrény belső része 4 rekeszre van osztva, melyekben kézzel font kosarak kaptak helyet a kedvenc játékok tárolására. A szekrény felső része akár padként is kitűnően funkcionál, két gyerkőc is elfér rajta, a szekrény hátsó részét felhő alakú háttmla disziti fehér száguldó nyuszival kiegészitve. 

Időtlen szekrényke egyedi természetes alapanyagból otthonos légkört teremt a gyerekszobában, gyerekekre inspirálóan hat, érdekes és kalandos történeteket találnak majd ki a nyuszi mindennapjairól, ezzel is szórakoztatva egymást és szüleiket. Valódi brit dizájn nem csupán a gyerkőcök tetszését nyeri el, de a szülők is elégedettek lesznek. A Tender Leaf Toys szekrény időtlen termék, mely akár több generációt is kiszolgál, a gyerekszoba nélkülözhetetlen részévé válik. Szekrényke kombinálható további Tender Leaf gyermekbútorral, így akár egyedi kis kuckót is kialakíthat gyermekének a szobácskájában, ahol szabadon eresztheti fantáziáját, elképzelőerejét, kreatívan fejlesztheti önmagát és tehetségét. Méretei a terméknek 70*35*51 cm, 4 stabil lábon áll. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa szekrény fonott kosarakkal
  • felső része padként is funkcionál
  • elegáns időtlen brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól