Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
15.620 Ft
Menny.:db
Kép 1/4 - Tender Leaf - Mosolygós Fagylalt szett
Kép 2/4 - Tender Leaf - Mosolygós Fagylalt szett
Kép 3/4 - Tender Leaf - Mosolygós Fagylalt szett
Kép 4/4 - Tender Leaf - Mosolygós Fagylalt szett
Tender Leaf - Mosolygós Fagylalt szett
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Mosolygós Fagylalt szett

15.620 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

fa mosolygós fagylaltozó Scoops and Smiles a brit Tender Leaf Toys márka ügyeskezű tervezőinek az alkotása, mely kisfiúk és kislányok számára ajánlott már 3 éves kortól. A hagyományos brit formatervezés lágy és kifinomult vonalakkal, valamint enyhe rózsaszín színvilággal az otthon melegét idézi, miközben fejleszti a gyerekek kreativitásít és fantáziáját. Az erős és tartós faszerkezet éveken át fogja kiszolgálja a fagyi árusokat és több generáción keresztül pompás szórakozást ígér. Praktikus 33*12*26 cm méreteinek köszönhetően bárhová elhelyezhető.

Az eredeti fagylaltozó 5 fából készült fagyis tölcsérből és színes mosolygós gombócból áll, melyek egy állványba helyezhetőek. Az egyes fagyik alatt a fagylaltok neve van feltüntetve. A fagyikat a napsütés elől rózsaszín-fehér vászontető védi. Ezzel a készlettel a gyerekek elmerülhetnek a fagyis szerepjátékokban, miközben fejlesztik a finom motorikát, logikai gondolkodás, nyelvi és kommunikációs készségeket.

Gyártása során gondosan megmunkált faanyag használatos, ezzel garantált a termék magas minősége. A fagyizó gyengéd vonalai felébresztik a gyerekek esztétikai érzékenységét, képzelőerejét és fantáziáját. A termék tapasztalt kézművesek munkája és a hagyományos brit dizájn megtestesítője. Különböző módon variálható, így a gyerekek érvényesíthetik saját elképzeléseiket és kreativitásukat.

A Tender Leaf Toys márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájárul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fagyizó fából ponyvával
  • 5 fajta fagylalttal
  • elegáns brit dizájn
  • többgenerádiós játék
  • hozzájárul a gyerekek sokoldalú fejlődéshez
  • környezetbarát, megfelel a szigorú uniós szabványoknak
  • időtlen Tender Leaf Toys játék
  • 3 éves kortól