Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
86.800 Ft
Menny.:db
Kép 1/9 - Tender Leaf - Foxtail Villa babaház
Kép 2/9 - Tender Leaf - Foxtail Villa babaház
Kép 3/9 - Tender Leaf - Foxtail Villa babaház
Kép 4/9 - Tender Leaf - Foxtail Villa babaház
Kép 5/9 - Tender Leaf - Foxtail Villa babaház
Kép 6/9 - Tender Leaf - Foxtail Villa babaház
Kép 7/9 - Tender Leaf - Foxtail Villa babaház
Kép 8/9 - Tender Leaf - Foxtail Villa babaház
Kép 9/9 - Tender Leaf - Foxtail Villa babaház
Tender Leaf - Foxtail Villa babaház
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Foxtail Villa babaház

86.800 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Városi fa babaház Foxtail Villa a Tender Leaf márka ügyeskezű tervezői keze alól egyenesen Nagy-Britanniából örömet szerez minden gyerkőcnek már 3 éves kortól. Stílusos és magas 3-emeletes babaház 3 tágas helyiséget kínál, melyek padlózata egyedi mintákkal lett díszítve. A szobák ablakai nyithatóak, úgyszintén a lágy rózsaszín színben kivitelezett bejárati ajtó is, a ház homlokzatán virágtartók, lombos fa, bokrok és vidám róka díszeleg. A tetőszerkezet egy része levehető és a ház elülső része egyoldalba nyitható, így csemetéje könnyedén hozzáfér a házikó belteréhez, hogy azokat a képességeihez mérten a legjobban tudja berendezni fa bútorokkal és kiegészítőkkel. Ebben a nagyszerű 12 részes készletben gyermekei modern kanapét, széket, asztalt, tüzhelyet, ágyat takaróval, ruhatárat, lámpát, felszerelést a fürdőszobába és angol toalettet találnak. 

Csodaszép házikó lágy bézs kivitelezésben kisfiúk és kislányok figyelmét első pillantásra elnyeri. Gyártás során gondosan megmunkált faanyagot használtak, igy a gyerekek kezecskéibe top minőségű termék kerül. Lágy formatervezése a házikónak feléleszti a kicsik esztétikai szépérzetét, serkentően hat fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. Házikó magában hordozza a klasszikus brit külcsínt és megismételhetetlen légkört teremt, mely tapasztalt kézművesek kezemunkájának is köszönhető. Gyerekek játék közben rengeteg lehetőséggel találkoznak a belterek berenezése kapcsán, saját tervekkel állhatnak elő, szabad kezet kapnak az önmegvalósításra és kreatív énjük kibontakozására. A házikóhoz további kiegészítők is vásárolhatóak, bútorok, figurák, melyek még nagyobb élményt nyújtanak a mókához.

A házikó egyedüálló bája pozitív benyomást kelt a gyerekekre, így a kicsik lelkesen kezdenek neki a saját kis projektjük megvalósításába, melynek köszönhetően igazi kis belsőépítész kerekedik belőlük. Gondosan átértékelik, hogy egyes bútordarabok, mely szobába és pontosan hova is kerüljenek, rengeteg lehetőséget átgondolnak, melynek köszönhetően fejlődik logikus gondolkodásmódjuk és elképzelőerejük. Belsőépítészet mókás szórakozássá válik, melynek köszönhetően játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, felelősséget szereznek saját tetteikért és eredményeikért. Fa babaház Foxtail Villa hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni, újabb és újabb rejtett lehetőségekre bukkannak kedvenc házikójuk fejlesztése során, tehát értelmesen töltik majd szabadidejüket. Saját történeteket találnak ki a házikó lakosai életéről, melyeket nagy örömmel osztanak majd meg testvéreikkel, barátaikkal. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • tágas és stílusos fa babaház 
  • 12 kiegészítővel
  • 3 szobás, beleértve a tetőteret is
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól