Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
145.250 Ft
Menny.:db
Kép 1/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Kép 2/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Kép 3/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Kép 4/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Kép 5/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Kép 6/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Kép 7/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Kép 8/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Kép 9/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Kép 10/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Kép 11/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Kép 12/12 - Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Tender Leaf - Fantail Hall babaház
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Fantail Hall babaház

145.250 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Tender Leaf Toys márka tervezői bemutatják a legnagyobb és leglenyűgözőbb Fantail Hall faházat amely Nagy Britanniában volt megtervezve. A tágas, 97 cm magas házikó 3 emelettel rendelkezik, az egyes emeletek padlóburkolata funkcionalitásukat követve eltérő. Az emeletek hagyományos lépcsővel vannak összekötve. A házikó domináns központi része kissé kiáll, ezzel helyet hagyva a bejárati ajtó két oldalán egy kis terasznak. A házikó ablakai, ajtajai és teteje nyithatók. A tetején két kémény van. A házikó elülső része oldalra is kitárható, így a gyermek minden oldalról megközelítheti, és jobban élvezheti a játékot.

Az időtálló házikó kellemes bézs-fehér kombinációban készült, gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Belterét valósághű kivitelezésű Edwardian kerámia burkolat, amely minőségéről és látványosságáról ismert. A házikóhoz pompás kiegészítők tartoznak, ilyen például a fapad, kismadár, pálma, rózsaszín bokor és cserepes virág. A fabútor és fafigurák nem képezik a házikó részét, de megvásárolhatók. A házikó együtt nő a gyermekkel, a benne lévő elemek fokozatosan bővíthetők illetve időközönként lecserélhetők.

Gyártása során gondosan megmunkált faanyag használatos, ezzel garantált a termék magas minősége. A házikó gyengéd vonalai felébresztik a gyerekek esztétikai érzékenységét, képzelőerejét és fantáziáját. A házikó tapasztalt kézművesek munkája és a hagyományos brit dizájn megtestesítője. Különböző módon rendezhető be, így a gyerekek érvényesíthetik saját elképzeléseiket és kreativitásukat. A házikó nagyon stabil, méretei 72*40*97 cm, súlya 18,9 kg.

A babaház lehetőséget nyújt a kis beltéri tervezőknek egy saját projekt kialakítására. A szerepjátékok segítségével a gyerekek elmerülnek a felnőttek világába, gyakorolják logikai gondolkodásukat, felelősségtudatuk nő. A Tender Leaf Toys fa házikóval éveken át eljátszanak és tartalmasan töltik szabadidejüket. Saját történeteket találhatnak ki lakosairól és mesélhetnek el testvéreiknek vagy cimboráiknak.

A Tender Leaf Toys márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájárul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • legnagyobb babaház fából
  • 3 emelettel és padlással
  • 5 kiegészítő készlettel
  • elegáns brit dizájn
  • többgenerádiós játék
  • hozzájárul a gyerekek sokoldalú fejlődéshez
  • környezetbarát, megfelel a szigorú uniós szabványoknak
  • időtlen Tender Leaf Toys játék
  • 3 éves kortól