Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
60.900 Ft
Menny.:db
Kép 1/6 - Tender Leaf - Otthoni konyha
Kép 2/6 - Tender Leaf - Otthoni konyha
Kép 3/6 - Tender Leaf - Otthoni konyha
Kép 4/6 - Tender Leaf - Otthoni konyha
Kép 5/6 - Tender Leaf - Otthoni konyha
Kép 6/6 - Tender Leaf - Otthoni konyha
Tender Leaf - Otthoni konyha
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Otthoni konyha

60.900 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

A stílusos és modern Home Kitchen fa játékkonyha Tender Leaf Toys ügyeskezű tervezői kezemunkája egyenesen az Egyesült Királyságból, mely minden kisfiú és kislány álma már 3 éves kortól. A hagyományos brit formatervezés lágy és kifinomult vonalakkal, illetve a konyhácska élénk színvilága az otthon meleg szeretetét ébreszti a gyerekekben, miközben feléleszti kreativitásukat és fantáziájukat egyaránt. Köszönhetően az erős és tartós faszerkezetnek éveken keresztül fogja a kis szakácsokat szolgálni, de a következő generáció is szívesen fog a konyhában serénykedni. Tökéletes testvérek és barátok közös időtöltésére, új recepteket találhatnak és próbálhatnk ki, fejleszthetik kulináris képességeiket.

Home Kitchen nagyszerű választás azon gyerekek számára, akiket szüleik időtlen konyhácskával szeretnének megajándékozni méghozzá elsőosztályú faanyagból, mely pozitív módon köti majd össze a kicsiket a természettel. Egyedi konyhácska elforgatható gombokkal fel van szerelve 2 főzőlappal, meleg és hideg vizes nagy mosogatótálcával, tűzhellyel és praktikus szekrénykével, ahova a séfszakács a titkos hozzávalóit rejti el. A gazdagon felszerelt kiegészítő szettbe tartozik kenyérke, melyet a sütőben tud a kis pék megsütni, alátét a sütéshez (a mosogatótálca lefedésére is alkalmas), konyhai segédeszközök, rózsaszín tányérok és csészék, szappan, mintás törlőkendő és polc kampókkal a konyhai eszközök felakasztására. Gyerekek biztosan megörülnek a retro teáskancsónak csodaszép fehér színben rózsaszín fogantyúval kiegészítve, mely igazán stílusos benyomást kelt. 

Gyártás során gondosan megmunkált faanyagot használnak, melynek köszönhetően a gyermek kezébe már top minőségű termék kerül. Lágy formatervezés feléleszti a gyerekek esztétikai szépérzetét, serkentően hat elképzelőerejükre és fantáziájukra. Konyhácska magában hordozza a valódi brit külcsínt, egyedi légkört teremtve, amely képzett kézmüvesek kezemunkája. Maga a konyhácska és a hozzá tartozó számtalan kiegészítő rengeteg lehetőséget kínál a mókára, gyerkőcök saját kis zugot tudnak kialakítani maguknak önmaguk és kreativitásuk megvalósítására. Kis szakács szerepét magukra öltve egyaránt fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, kommunikációs és nyelvi készségük, játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • időtlen konyhácska elsőosztályú faanyagból
  • gazdag tartozék készlettel
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • méretei 52*24*65 cm
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól