Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
94.500 Ft
Menny.:db
Kép 1/10 - Tender Leaf - Fa konyhácska
Kép 2/10 - Tender Leaf - Fa konyhácska
Kép 3/10 - Tender Leaf - Fa konyhácska
Kép 4/10 - Tender Leaf - Fa konyhácska
Kép 5/10 - Tender Leaf - Fa konyhácska
Kép 6/10 - Tender Leaf - Fa konyhácska
Kép 7/10 - Tender Leaf - Fa konyhácska
Kép 8/10 - Tender Leaf - Fa konyhácska
Kép 9/10 - Tender Leaf - Fa konyhácska
Kép 10/10 - Tender Leaf - Fa konyhácska
Tender Leaf - Fa konyhácska
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Fa konyhácska

94.500 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Csodálatos fa konyhácska fűszernövényekkel Kitchen Range a neves brit Tender Leaf Toys márka tervezői kezealól egy igazán különleges jándék minden ügyeskezű gyerkőc részére már 3 éves kortól. A hagyományos brit formatervezés lágy és kifinomult vonalakkal, illetve a konyhácska élénk színvilága az otthon meleg szeretetét ébreszti a gyerekekben, miközben feléleszti kreativitásukat és fantáziájukat egyaránt. Köszönhetően az erős és tartós faszerkezetnek éveken keresztül fogja a kis szakácsokat szolgálni, de a következő generáció is szívesen fog a konyhában serénykedni. Tökéletes testvérek és barátok közös időtöltésére, új recepteket találhatnak és próbálhatnk ki, fejleszthetik kulináris képességeiket.Kitchen Range egy igazán időtlen konyhácska, mely az elsőosztályú faalapanyagnak köszönhetően kapocs alakul ki a gyermek és a természet közt. 

A kis szakácsok és szakácsnők a sütőben elkészíthetik a legfinomabb mágneses halacskát, mely két részre választható szét, igy finom körettel kiegészítve tudják tálalni kedves vendégeiknek majd. Tűzhely 4 főzőlappal elforditható gombokkal kezelhető, melyek mechanikus klikkes hangot adnak ki. A sütő mellett tárolóhely lett kialakítva 2 polccal, melyeken kézzel font kosarak kaptak helyet. A mosogatótálcáról nem hiányozhat a vízcsap meleg és hideg vízre egyaránt, illetve nélkülözhetetlen része a mosogatótálcának a szappanadagoló is, ami a kicsikben elmélyíti a tisztálkodás iránti szeretetet és minden főzés és étkezés előtt szépen kezetmosnak. A konyhácska felső részében mikrohullámú sütő kapott helyet, melynek madárka alakú gombja elfordítása során klikkes hangot ad ki, így az ételek megmelegítése sem lesz unalmas a kicsik számára. 

A mikró melletti polcon elhelyezhetőek a festett tárolóedények és 3 rózsaszín tányér is, melyeknek külön nyílások lettek kialakítva. A mikró alatti akasztókra a 4 konyhai eszköz függeszthető fel - mégpedig a kesztyű, főzőkanál, forgatókanál és spatula. Cuki szakács ábrával díszített konyhai kendőt a konyhácska oldalsó részén találhtó akasztóra tudják majd a kis szakácsok kiteríteni. A konyha másik oldalán fekete tábla kapott helyet, melyen a szakácsok kréta segítségével /mely nem a csomag része/ tudják szeretteikkel tudatni a napi menüt, vagy a másnapi bevásárláshoz szükséges hozzávalókat feljegyezni. Stílusos kiegészítők tárházát bővíti 3 darab fa lap is festett fűszernövényekkel kiegészítve, melyek kellemes, otthonos légkört árasztanak majd főzés közben. Méretei a terméknek 67*33*92 cm, a munkafelület magassága 50 cm. 

Gyártás során gondosan megmunkált faanyagot használnak, melynek köszönhetően a gyermek kezébe már top minőségű termék kerül. Lágy formatervezés feléleszti a gyerekek esztétikai szépérzetét, serkentően hat elképzelőerejükre és fantáziájukra. Konyhácska magában hordozza a valódi brit külcsínt, egyedi légkört teremtve, amely képzett kézmüvesek kezemunkája. Maga a konyhácska és a hozzá tartozó számtalan kiegészítő rengeteg lehetőséget kínál a mókára, gyerkőcök saját kis zugot tudnak kialakítani maguknak önmaguk és kreativitásuk megvalósítására. Kis szakács szerepét magukra öltve egyaránt fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, kommunikációs és nyelvi készségük, játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • stílusos konyhácska elsőosztályú faanyagból
  • gazdag tartozék készlettel
  • elegáns brit külcsín
  • elforgatható gombok mechanikus klikk hanggal
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • méretei 67*33*92 cm
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól