Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
57.050 Ft
Menny.:db
Kép 1/6 - Tender Leaf - Cottontail Cottage babaház
Kép 2/6 - Tender Leaf - Cottontail Cottage babaház
Kép 3/6 - Tender Leaf - Cottontail Cottage babaház
Kép 4/6 - Tender Leaf - Cottontail Cottage babaház
Kép 5/6 - Tender Leaf - Cottontail Cottage babaház
Kép 6/6 - Tender Leaf - Cottontail Cottage babaház
Tender Leaf - Cottontail Cottage babaház
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Cottontail Cottage babaház

57.050 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Vidéki fa babaház Cottontail Cottage a Tender Leaf márka elsőrangú tervezői keze alól egyenesen az Egyesült Királyságból érkezett és nagyszerű ajándéknak bizonyul gyerekek részére már 3 éves kortól. Vidéki 2-emeletes házikó 2 tágas helyiséget rejt magában ablakokkal és zsalugáterekkel nagyon szép rózsaszín színben kivitelezve. A bejárati ajtó felett Cottontail Cottage felirat várja a vendégeket, az épület homlokzatát bájos nyuszi, lombos fa és bokrok teszik még otthonosabbá. A házikó elülső része, együtt a tetővel nyítható, és lehetőséget nyújt a kicsiknek egyszerűen megközelíteni az egyes szobácskákat, melyek retro stílusban lettek megtervezve. Csodaszép 13 részes készletbe a vidéki stílusra jellemző kiegészítők jelennek meg, mint az ágy takarókkal, ruhafogas, tűzhely, kanapé, asztal, székek, varrógép, nyuszis szőnyeg, lámpa, répakosár. 

Csodaszép házikó rózsaszín kivitelezésben minden kislány szívét elrabolja, de fiúk is szívesen fognak vele játszadozni. Gyártás során gondosan megmunkált faanyagot használtak, igy a gyerekek kezecskéibe top minőségű termék kerül. Lágy formatervezése a házikónak feléleszti a kicsik esztétikai szépérzetét, serkentően hat fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. Házikó magában hordozza a klasszikus brit külcsínt és egyedi lékört teremt, mely tapasztalt kézművesek kezemunkájának is köszönhető. Gyerekek játék közben rengeteg lehetőséggel találkoznak a belterek berenezése kapcsán, saját tervekkel állhatnak elő, szabad kezet kapnak az önmegvalósításra és kreatív énjük kibontakozására. A házikóhoz további kiegészítők is vásárolhatóak, bútorok, figurák, melyek még nagyobb élményt nyújtanak a mókához.

A házikó egyedi külcsíne pozitív benyomást kelt a gyerekekre, így a kicsik lelkesen indulnak neki saját kis projektjük megvalósításának, melynek köszönhetően igazi kis belsőépítész válik belőlük. Gondosan átértékelik, hogy egyes bútordarabok, mely szobába és pontosan hova is kerüljenek, rengeteg lehetőséget átgondolnak, melynek köszönhetően fejlődik logikus gondolkodásmódjuk és elképzelőerejük. Belsőépítészet mókás szórakozássá válik, melynek köszönhetően játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, felelősséget szereznek saját tetteikért és eredményeikért. Fa babaház Cottontail Cottage hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni, újabb és újabb rejtett lehetőségekre bukkannak kedvenc házikójuk fejlesztése során, tehát értelmesen töltik majd szabadidejüket. Saját történeteket találnak ki a házikó lakosai életéről, melyeket nagy örömmel osztanak majd meg testvéreikkel, barátaikkal. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • vidéki fa babaház 
  • 13 kiegészítővel
  • 2 szobás, beleértve a tetőteret is
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól