Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.700 Ft
Menny.:db
Kép 1/7 - Tender Leaf - Pálcikás Jégkrém szett
Kép 2/7 - Tender Leaf - Pálcikás Jégkrém szett
Kép 3/7 - Tender Leaf - Pálcikás Jégkrém szett
Kép 4/7 - Tender Leaf - Pálcikás Jégkrém szett
Kép 5/7 - Tender Leaf - Pálcikás Jégkrém szett
Kép 6/7 - Tender Leaf - Pálcikás Jégkrém szett
Kép 7/7 - Tender Leaf - Pálcikás Jégkrém szett
Tender Leaf - Pálcikás Jégkrém szett
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Pálcikás Jégkrém szett

7.700 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Fa jégkrémek Ice Lolly Shop egy igazán tökéletes ajándék minden gyerkőc részére 3 éves kortól, akik szívesen öltenek magukra szerepeket. Gazdag 7 darabos készlet csodálatosan szép festett jégkrémeket rejt, melyeket a kis fagylalt árusok az állványra helyezve a vásrlóknak kínálhatnak felfrissülésként a rekkenő hőségben. Jégkrém készlet hosszú ideig leköti a kicsik figyelmét, elszórakoztatja őket, és nagyszerű kiegészítők közértekbe és játékkonyhákba egyaránt. Jégkrém készlet a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. 

Élénk színvilág és egyedi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa jégkrém készlet hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok lelkesen öltik magukra a fagylalt árusok szerepét és indulnak útnak szeretteiknek felkínálni a különböző ízű jégkrémeket. Fa készlet csúcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom motorikája, kommunikációs készsége, logikus gondolkodásmódja és elképzelőereje. Valódi brit dizájn nem csupán a gyerekeket nyűgözik le, hanem szüleiket is egyaránt, minden gyerekszobát felvillanyoz és otthonos légkört teremt.  

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes kiegészítők magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását, fejlődését, új formák és színek megismerését játékos módon.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa jégkrém szett állvánnyal
  • 7 darabos készlet
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól