Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
22.110 Ft
Menny.:db
Kép 1/4 - Tender Leaf - Állatos kisszék - Róka
Kép 2/4 - Tender Leaf - Állatos kisszék - Róka
Kép 3/4 - Tender Leaf - Állatos kisszék - Róka
Kép 4/4 - Tender Leaf - Állatos kisszék - Róka
Tender Leaf - Állatos kisszék - Róka
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Állatos kisszék - Róka

22.110 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Fa kisszék gyerekeknek Forest Deer egy igazán nagyszerű kiegészítő gyerekszobába, mely minden gyermek szívét elrabolja már 3 éves kortól. Időtlen kisszék a Tender Leaf Toys csúcstervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája gyümölcse egyenesen Nagy-britanniából. A kisszék háttámlája csodás erdei motívumban készült és egy cuki őzikét ábrázol. A kisszék erős, szerkezete csúcsminőségű fából készült kombinálva masszív lábakkal, melyek lefelé szélesednek ezzel biztosítva a bútordarab stabilitását.

Kisszék lágy színkivitelezésben eredeti természtes alapanyagból a gyerekszoba központi helyévé válik, komfortos légkört teremt, gyerkőcökre inspirálóan hat. A kis lurkók történeteket és meséket találnak ki az erdei állatkákról, melyeket előszeretettel mesélnek majd el testvéreiknek és barátaiknak. Eredeti brit dizájn nem csupán a gyermek figyelmét nyeri el, de a szülők is értékelni fogják a Tender Leaf márka időtlen termékét, mely hosszú ideig fogja csöppségeiket szolgálni. Kisszék szerves részévé válik a gyerekszobának, több generáció is szívesen fogja használni. 

A csúcsminőségű Tender Leaf Toys játékok révén a gyerekek különböző szakmákban élhetik bele magukat, művészek és tervezők is válhatnak belőlük. A kisszék nagyon kényelmes, hosszú üldögélés után is komfortos pihenést nyújt a kicsi számára. Képkirakózhatnak, építőkockázhatnak, rajzolhatnak, festhetnek, többrétűen fejleszthetik képességeiket. Kisszék kombinálható további Tender Leaf gyermekbútorral, így akár egyedi kis kuckót is kialakíthat gyermekének a szobácskájában, ahol szabadon eresztheti fantáziáját, elképzelőerejét, kreatívan fejlesztheti önmagát és tehetségét. Egyedi Tender Leaf gyerekbútor, mely mélyen magába hordozza a brit hagyományokat, rengeteg játéklehetőséget kínál a kicsik számára, miközben kapcsolat jön létre köztük és a természet közt. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • csúcsminőségű kisszék fából
  • őzike motívummal
  • ülőrész magassága 27 cm
  • teherbírása 30 kg
  • elegáns időtlen brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól