Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
51.940 Ft
Menny.:db
Kép 1/3 - Tender Leaf - Tanyasi állatok szett
Kép 2/3 - Tender Leaf - Tanyasi állatok szett
Kép 3/3 - Tender Leaf - Tanyasi állatok szett
Tender Leaf - Tanyasi állatok szett
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Tanyasi állatok szett

51.940 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Fa háziállatok polcon egy elbűvölő ajándék kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól, mely bájos fa állatkákból álló figura készletet takar. A valódi brit külcsínben pompázó háziállat készlet a Tender Leaf Toys brit csúcsszuper tervezői kezemunkája egyenesen az Egyesült Királyságból. Kisfiúkra és kislányokra nagyon szép 39 darab festett figura vár, melyek elmélyítik kicsikben az állatszeretet és gondozás alapjait, pillanatok alatt igazi kis gazda válik belőlük. Ide tartozik 3 drb figura 12 állatfajtából és 3 traktor figura is. A figurák közt megtalálható kutyus, liba, bárányka, láma, kakas, tyúk, egér, tehénke, csibék, szamár, malac, ökör. Az összes figura együtt egy óriási farmot jelenít meg, csöppségéből pillanatok alatt felelős gazda vagy tenyésztő válik. Az egyes állatkákat a kicsik a 8 rekeszes polcon tudják kiállítani, melyet a Farmyard Animals felirat és badárkás motívum díszít. 

Az egész szett elsőosztályú faanyagból készült, miközben az előállításában hosszúéves tapasztalattal rendelkező kézművesek is részt vettek. Időtlen készlet gondosan kidolgozott részletekkel első pillantásra elnyeri a kicsik figyelmét, hosszú ideig fogja őket szórakoztatni, több generációt is kiszolgál. Egyedi dizájn magában hordozza a hagyományos brit tradiciót, lágy és egyben élénk színek otthonos közeget hoznak létre, gyermeke boldogan fog játszadozni a kedves állatkák társaságában. A Tender Leaf Toys márka fából készült állatkái serkentően hatnak a gyermek egészséges kiváncsiságának, finom motorikájának, esztétikai érzékének és koncentrációjának fejlődésére. Az állatkákkal rengeteg módon játszhatnak a kis lurkók - külön is játszhatnak velük, felhasználhatják azokat dekorációként a polcon, vagy esetleg más játékokkal is párosíthatják azokat, hogy ezzel is bővítsék a játéklehetőséget. Méretei a polcnak 37*8*27 cm.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • 39 fa figurából álló készlet - állatkák és traktor
  • megfelelő kiegészítő gyerekszobába
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól