Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
70.200 Ft
Menny.:db
Kép 1/4 - Tender Leaf - Bluebird Villa babaház
Kép 2/4 - Tender Leaf - Bluebird Villa babaház
Kép 3/4 - Tender Leaf - Bluebird Villa babaház
Kép 4/4 - Tender Leaf - Bluebird Villa babaház
Tender Leaf - Bluebird Villa babaház
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Bluebird Villa babaház

70.200 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Fa babaház Bluebird Villa kiváló gyerekjáték minden csöppség részére már 3 éves kortól, melyet a Tender Leaf márka elsőrangú dizájnőrei terveztek egyenesen az Egyesült Királyságban. Ebben a tágas 3 emeletes házikóban 8 szoba található. Házikó alapzata forgatható, így a gyerkőcök minden oldalról kényelmesen megközelíthetik a menő villát. Kézzel festett házikó kialakítása elnyeri gyermekei tetszését, hisz a szobácskák falait csodaszép különböző színes mintázatok díszítik. A 15 részes készletben a kis építészmérnökök és dizájnőrök elegáns bútorokat és kiegészítőket találnak a legjobb minőségben kivitelezve. A készletben megtalálható konyhapult, étkezőasztal, székek, lámpák, felszerelés a fürdőszobába, ágy , kanapé, éjjelilámpák, padok. 

Stílusos házikó modern kék tetőszerkezettel rendelkezik, mely kisfiúk és kislányok figyelmét első pillantásra elnyeri. Gyártás során gondosan megmunkált faanyagot használtak, igy a gyerekek kezecskéibe top minőségű termék kerül. Lágy formatervezése a házikónak feléleszti a kicsik esztétikai szépérzetét, serkentően hat fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. Házikó magában hordozza a modern brit külcsínt és megismételhetetlen légkört teremt, mely bevált és szakképzett kézművesek kezemunkájának is köszönhető. Gyerekek játék közben rengeteg lehetőséggel találkoznak a belterek berenezése kapcsán, saját tervekkel állhatnak elő, szabad kezet kapnak az önmegvalósításra és kreatív énjük kibontakozására. A házikóhoz további kiegészítők is vásárolhatóak, bútorok, figurák, melyek még nagyobb élményt nyújtanak a mókához.

A házikó egyedi külcsíne pozitív benyomást kelt a gyerekekre, így a kicsik lelkesen kezdenek neki a saját kis projektjük megvalósításának, melynek köszönhetően igazi kis belsőépítész kerekedik belőlük. Gondosan átértékelik, hogy egyes bútordarabok, mely szobába és pontosan hova is kerüljenek, rengeteg lehetőséget átgondolnak, melynek köszönhetően fejlődik logikus gondolkodásmódjuk és elképzelőerejük. Belsőépítészet mókás szórakozássá válik, melynek köszönhetően játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, felelősséget szereznek saját tetteikért és eredményeikért. Fa babaház Bluebird Villa hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni, újabb és újabb rejtett lehetőségekre bukkannak kedvenc házikójuk fejlesztése során, tehát értelmesen töltik majd szabadidejüket. Saját történeteket találnak ki a házikó lakosai életéről, melyeket nagy örömmel osztanak majd meg testvéreikkel, barátaikkal. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • tágas fa babaház 
  • 15 kiegészítővel
  • 8 szobás, beleértve a tetőteret is
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól