Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
50.190 Ft
Menny.:db
Kép 1/5 - Tender Leaf - Ruhatartó állvány
Kép 2/5 - Tender Leaf - Ruhatartó állvány
Kép 3/5 - Tender Leaf - Ruhatartó állvány
Kép 4/5 - Tender Leaf - Ruhatartó állvány
Kép 5/5 - Tender Leaf - Ruhatartó állvány
Tender Leaf - Ruhatartó állvány
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Ruhatartó állvány

50.190 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Fa ruhatartó állvány Forest Clothes Rail egy kiváló kiegészítő minden gyerekszobába kisifúk és kislányok részére már 3 éves kortól. A csodálatos nyitott ruhatár a Tender Leaf Toys márka csúcstervezői kezemunkája egyenesen Nagy-britanniából. Ruhatartó állvány lágy bézs és türkíz színkombinációban elsőosztályú faanyagból készült, oldalsó részeit kedves madarkák díszítik, és tartozik hozzá 3 darab ruhafogas is cuki mókus motívummal kiegészítve. A valódi brit stílusban kivitelezett ruhatartó állvány a gyerekszobát még otthonosabbá varázsolja, nem csupán a gyermekek figyelmét kelti fel, de a szülőkét is, hisz időtlen gyermekbútorról van szó, mely a következő generációt is hasznosan fogja szolgálni. 

A gyermek ruhatartó állvány minden gyerekszobát felvillanyoz, csúcsminőségű termékről van szó, mely gyermekeit rávezeti a rendszeretetre, ezen felül a kedves állatkás motívumoknak köszönhetően kialakul szeretetük a természet felé is egyaránt. Csodálatosan szép ruhatárnak köszönhetően a gyerkszoba hangulatosabbá válik, nyugtató hatással bír a kicsikre és lágy színkivitelezése feléleszti a gyerekek esztétikai szépérzetét. A gondosan megmunkált faanyag sima felülete biztonságos az apró kezecskék számára, a ruhatartó állvány csodálatos külcsíne hosszúéves tapasztalattal rendelkező kézművesek kezemunkájának is gyümölcse. 

Fából készült ruhafogas serkentően hat a gyermeki fantázia és elképzelőerő fejlődésére, koncentráció és odafigyelés erősítésére. Testvérek osztozkodhatnak az állványon, saját ruhafogassal rendelkezhetnek, és érdekes történetekkel szórakoztathatják magukat az erdőben élő cuki állatkákról, mely által szintén fejlődik memóriájuk, kommunikációs képességük. Időtlen Tender Leaf Toys gyerekbútor serkentően hat az egészséges gyermeki kíváncsiságra, egyedi és sajátos módon szemlélik majd környezetüket. Méretei a terméknek 90*38*125 cm, stabil szerkezettel rendelkezik és alsó része cipőcskék tárolására is alkalmas. Kiválóan kombinálható további Tender Leaf gyerekbútorokkal, melyek kínálatunkban szintén megtalálhatóak. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa ruhatartó állvány
  • 3 ruhafogas mókus motívummal
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól