Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
75.460 Ft
Menny.:db
Kép 1/7 - Tender Leaf - Asztal + székek
Kép 2/7 - Tender Leaf - Asztal + székek
Kép 3/7 - Tender Leaf - Asztal + székek
Kép 4/7 - Tender Leaf - Asztal + székek
Kép 5/7 - Tender Leaf - Asztal + székek
Kép 6/7 - Tender Leaf - Asztal + székek
Kép 7/7 - Tender Leaf - Asztal + székek
Tender Leaf - Asztal + székek
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Asztal + székek

75.460 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Forest fa gyerekbútor egy kiváló kiegészítő szett fiúknak és lányoknak 3 éves kortól. Az időtlen és csúcsminőségű asztalka és két kisszék a Tender Leaf Toys márka ügyeskezű tervezői kezemunkája együttműködve tapasztalt kézművesekkel egyenesen Nagy-Britanniából. A tárolóhellyel rendelkező asztalka a kis huncutok örömére szolgál, hisz felső része levehető, mely alatt rekeszek kaptak helyet a különféle játékok, kockák, színes ceruzák, kifestők és más apróságok tárolására. Az asztal erős, szerkezete csúcsminőségű fából készült kombinálva masszív lábakkal, melyek lefelé szélesednek ezzel biztosítva a bútordarab stabilitását.

Gyerekek örömére és kényelmére szolgál a szettbe tartozó modern két kisszék is művészi mackó és nyuszi motívummal, melyek fülei a háttámlán kedves hangulatot teremtenek, így különleges kapcsolat jön létre a gyerekek és a természet közt. A kis lurkók történeteket és meséket találnak ki az erdei állatkákról, melyeket előszeretettel mesélnek majd el testvéreiknek és barátaiknak. Asztal és székek gondosan megmunkált faanyagból készültek, lágy formatervezés pozitívan hat a kisfiúkra és kislányokra, játák közben feledhetetlen örömteli légkör járja át a szobácskát. Egyedi brit dizájn nem csupán a gyermek figyelmét nyeri el, de a szülők is értékelni fogják a Tender Leaf márka időtlen termékét, mely hosszú ideig fogja csöppségeiket szolgálni. Asztalka és székek szerves részévé válnak a gyerekszobának, több generáció is szívesen fogja használni azokat. 

A csúcsminőségű Tender Leaf Toys gyerekbútor révén a gyerekek különböző szakmákban élhetik bele magukat, művészek és tervezők is válhatnak belőlük. Az asztalkán képkirakózhatnak, építőkockázhatnak, rajzolhatnak, festhetnek, többrétűen fejleszthetik képességeiket. Ezekkel a nagyszerű bútordarabokkal egyedi kis kuckót is kialakíthat gyermekének a szobácskájába, ahol szabadon eresztheti fantáziáját, elképzelőerejét, kreatívan fejlesztheti önmagát és tehetségét. Egyedi Tender Leaf gyerekbútor, mely mélyen magába hordozza a brit hagyományokat, rengeteg játéklehetőséget kínál a kicsik számára.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • csúcsminőségű gyrekbútor fából
  • asztal tárolórésszel
  • 2 kisszék állatkás motívummal
  • időtlen külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól