Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
74.060 Ft
Menny.:db
Kép 1/5 - Tender Leaf - Játékasztal - téglalap alakú
Kép 2/5 - Tender Leaf - Játékasztal - téglalap alakú
Kép 3/5 - Tender Leaf - Játékasztal - téglalap alakú
Kép 4/5 - Tender Leaf - Játékasztal - téglalap alakú
Kép 5/5 - Tender Leaf - Játékasztal - téglalap alakú
Tender Leaf - Játékasztal - téglalap alakú
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Játékasztal - téglalap alakú

74.060 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Play Table fa játszóasztalka egy modern gyerekbútor, mely minden gyerekszoba éke lesz, kisfiúk és kislányok imádni fogják már 3 éves kortól. Időtlen asztalka a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői kezemunkája együttműködve tapasztalt kézművesekkel egyenesen Nagy-Britanniából. A 2 tárolóhellyel rendelkező asztalka a kis huncutok örömére szolgál, hisz felső 2 erős textil fedél levehető, melyek alatt rekeszek kaptak helyet a különféle játékok, kockák, színes ceruzák, kifestők és más apróságok tárolására. Az asztal erős, szerkezete csúcsminőségű fából készült kombinálva masszív lábakkal, melyek lefelé szélesednek ezzel biztosítva a bútordarab stabilitását.

Asztalka gondosan megmunkált faanyagból készült, a gyerekszoba központi helyévé válik, komfortos légkört teremt, gyerkőcökre inspirálóan hat. Az egyik levehető fedél versenypályát elevenít meg, melyen versenyeket is rendezhetnek a kicsik, a másik fedélen pedig aranyos madárka kapott helyet. A kis lurkók történeteket és meséket találnak ki az erdei állatkákról és menő autóversenyekről egyaránt. Eredeti brit dizájn nem csupán a gyermek figyelmét nyeri el, de a szülők is értékelni fogják a Tender Leaf márka időtlen termékét, mely hosszú ideig fogja csöppségeiket szolgálni. Asztalka szerves részévé válik a gyerekszobának, több generáció is szívesen fogja használni. Méretei az asztalnak 100*70*35 cm.

A csúcsminőségű Tender Leaf Toys gyerekbútor révén a gyerekek különböző szakmákban élhetik bele magukat, művészek és tervezők is válhatnak belőlük. Az asztalkán képkirakózhatnak, építőkockázhatnak, rajzolhatnak, festhetnek, többrétűen fejleszthetik képességeiket. Asztalka kombinálható további Tender Leaf gyermekbútorral, így akár egyedi kis kuckót is kialakíthat gyermekének a szobácskájában, ahol szabadon eresztheti fantáziáját, elképzelőerejét, kreatívan fejlesztheti önmagát és tehetségét. Egyedi Tender Leaf gyerekbútor, mely mélyen magába hordozza a brit hagyományokat, rengeteg játéklehetőséget kínál a kicsik számára, miközben kapcsolat jön létre köztük és a természet közt. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • csúcsminőségű asztalka fából
  • tárolórész 2 rekesszel
  • időtlen külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól