Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
39.400 Ft
Menny.:db
Kép 1/3 - Tender Leaf - Asztali barkácspad
Kép 2/3 - Tender Leaf - Asztali barkácspad
Kép 3/3 - Tender Leaf - Asztali barkácspad
Tender Leaf - Asztali barkácspad
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Asztali barkácspad

39.400 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Fa szerelőműhely robottal Table top Tool Bench egy csodálatos barkácsműhely fából, mely az ügyeskezű asztalosokat és ezermestereket garantáltan lenyűgözi 3 éves kortól. A menő barkácsasztal valódi brit dizájnban a Tender Leaf Toys csúcsszuper tervezői kezemunkája egyenesen az Egyesült Királyságból. Kis ezermesterek nagy kedvencévé válik a praktikus szerelőműhely számos praktikus nyílással a szerszámok elhelyezésére, de a fa robot összeillesztése is szórkoztató pillanatokat szerez számukra. Barkácsasztalhoz természetesen szerszámok is tartoznak, mégpedig kalapács, csavarhúzó, csavarkulcs, fűrész és persze piros fúrógép. Az új prototípusok megvalósítása előtt gyerkőce a fekete rajztáblára megtudja rajzolni krétával a terveket. 

Barkácsasztal 4 stabil lábon áll, rengeteg tárolóhellyel rendelkezik, a szerszámokat és segédeszközöket a kicsik az asztalon vagy a munkafalon is eltudják rakni. A szerelőműhely együtt az összes szerszámmal csúcsminőségű elsőosztályú faanyagból készült, hosszú éveken keresztül fogja a kicsiket szolgálni, több generációt is magával ragad. Brit formatervezés kombinálva élénk, játékos színekkel élethűvé varázsolja a kis szerelő számára a játékot, valósághű légkört teremtve gyermeke biztonságosan szerelgethet és fejlesztheti kreatív énjét. Különböző dolgok szétszerelése, összeszerelése és javítása során a gyerekek új megoldásokat találnak ki, megtanulnak logikusan gondolkodni és a feladatra összpontosítani

Nagyon fontos a legkisebb gyerekeket rávezetni mesterség szerepjátékokra. Játékos módon így közelednek a felnőttek világához, próbálgatják és felfedezik mit is jelent igazi szerelőnek lenni. A fa munkapad fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. Ha a gyerekek játszva javítanak valamit a házban vagy kint, fantáziájuk és kreativitásuk fejlődik. Felfedeznek, vizsgálgatnak, javítanak, szétszednek és összeraknak dolgokat. Mindezen játszási lehetőséget, szórakoztató és játékos tanulást biztosít ez az eredeti külcsínben pompázó szép szerelő készlet a Tender Leaf Toys márkától. 

Szerelőműhely és hozzá tartozó kiegészítők gondosan részletekig kidolgozottak, a munkaasztal egyedi kivitelezése feléleszti a kicsik esztétikai szépérzetét, a valódi brit dizájnt hordozza magába. Gyerkőcök játszadozás közben újabb és újabb játéklehetőségekre bukkannak, melyek lehetővé teszik számukra a műhely és szerszámok teljes kihasználhatóságát. A szerelőműhely további kiegészítőkkel is bővíthető, melyek kínálatunkban szintén megtalálhatóak, hogy gyermeke teljesen felszerelten vethesse neki magát a munkának. Ne habozzon és ajándékozza meg gyermekét ezzel a nem mindennapi csúcsminőségű munkapaddal, melynek gyártásában hosszúéves tapasztalattal rendelkező kézművesek is részt vettek. Teljes méretei a terméknek 42*26*49 cm, miközben teljes magassága 49 cm. 

A Tender Leaf Toys márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa szerelőműhely szerszámokkal
  • elegáns brit külcsín
  • munkafelület magassága 35 cm
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól