Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
18.200 Ft
Menny.:db
Kép 1/8 - Tender Leaf - Baby Kávéfőző
Kép 2/8 - Tender Leaf - Baby Kávéfőző
Kép 3/8 - Tender Leaf - Baby Kávéfőző
Kép 4/8 - Tender Leaf - Baby Kávéfőző
Kép 5/8 - Tender Leaf - Baby Kávéfőző
Kép 6/8 - Tender Leaf - Baby Kávéfőző
Kép 7/8 - Tender Leaf - Baby Kávéfőző
Kép 8/8 - Tender Leaf - Baby Kávéfőző
Tender Leaf - Baby Kávéfőző
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - Baby Kávéfőző

18.200 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Fa kávéfőző Cppuccino Babyccino Maker egy igazán kiváló ajándék fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól, akik szívesen öltenek magukra szerepeket. A kávéfőzőn kívül gyerekek örömére szolgál a 2 stílusos csésze mosolygós arcocskával, tejtartó, 2 forrázott kávé, 5 darab különböző ízű kapszula, 2 aprósütemény arcocskával. A kávéfőző felső része a kapszulák tárolására szolgál. Ezentúl a mozgatható fogantyú és a madárka alakú gomb segítségével gyermeke bármikor készen áll friss kávé elkészítésére szerettei és barátai számára. Időtlen kávéfőző kiegészítőkkel a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. 

Élénk színvilág és egyedi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa készlet hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, akár több generációt is kiszolgál. Gyerkőce testvéreit és barátait ezentúl mindennap megvendégelheti, és egy frissen lefőzött csésze kávé mellett megbeszéhetik a legfrissebb pletykákat is. Fa készlet csúcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom motorikája is. Valódi brit dizájn nem csupán a gyerekeket nyűgözik le, hanem szüleiket is egyaránt. 

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes kiegészítők magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását és fejlődését játékos módon.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa kávéfőző kiegészítőkkel
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól