Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
73.850 Ft
Menny.:db
Kép 1/9 - Tender Leaf - 2:1ben bolt/bábszínház
Kép 2/9 - Tender Leaf - 2:1ben bolt/bábszínház
Kép 3/9 - Tender Leaf - 2:1ben bolt/bábszínház
Kép 4/9 - Tender Leaf - 2:1ben bolt/bábszínház
Kép 5/9 - Tender Leaf - 2:1ben bolt/bábszínház
Kép 6/9 - Tender Leaf - 2:1ben bolt/bábszínház
Kép 7/9 - Tender Leaf - 2:1ben bolt/bábszínház
Kép 8/9 - Tender Leaf - 2:1ben bolt/bábszínház
Kép 9/9 - Tender Leaf - 2:1ben bolt/bábszínház
Tender Leaf - 2:1ben bolt/bábszínház
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Tender Leaf - 2:1ben bolt/bábszínház

73.850 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Szállítási idő: 1-4 munkanap

Leírás

Woodland Stores and Theatre faüzlet színházzal egy csodálatos, időtlen játék a kreatív gyerekek számára. Használata 3 éves kortól ajánlott. A legapróbb részletekig kidolgozott játék a hagyományos brit dizájn megtestesítője. A lágy és élénk színek kombinációja és a különböző állatábrák nem csak lenyűgözik a gyerekeket, de a gyerekszoba hangulatát is feldobják. A többfunkciós játék a boltos szerepjátékoknak ad helyet amit a szórakozás követ bábszínház formájában.

Az üzlet homlokrésze egy fa lombját imitálja, rajta a Woodland Stores felirat és egy szaladó mókus tündököl. A bolt oldalait fatörzsek alkotják, ágaikra akasztható fel a makk formájú tábla, amelyre a gyerekek ráírhatják a nyitvatartási időt. A pult alatt egy nyitható ajtókkal ellátott rakodótér található az élelmiszerek és kiegészítők számára. A polcokkal felszerelt szekrény belsejét befőttek, halkonzerv, madárka, gombákkal és eperrel telített kosarak ábrái díszítik. A színes ábrák serkentik a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét. A vásárlóra egy eper formára összehajtható bevásárlótáska vár. A munkaidő elteltével a piros rolón lévő CLOSED felirat jelzi, hogy a bolt mára becsukott. Az élelmiszerek, mérleg és az élelmiszeres dobozok nem képezik a bolt részét, de külön megvásárolhatók.

A bolt másik oldalán a Woodland Theatre felirat jelzi, hogy színházban vagyunk. A színház fala sötétebb, élénkebb színekben készült és esti erdei előadást ábrázol, ahol a róka, nyuszi, mókus, madárka és süni alkotja a közönséget. A gyerekek saját bábszínházat játszhatnak, ezzel gyakorolva az előadás és a kommunikációs készségeket. Ehhez nyújt nekik segítséget két kesztyűbábu – Piroska és egy fehér nyuszi. A játék több gyermek számára alkalmas, hiszen két gyermek vezetheti a bábokat, egy lehet a mesemondó, többi a közönség. Az előadás végén a függöny behúzódik és a szereplőket megtapsolják.

A termék elsőosztályú és gondosan megművelt fából készült, ezáltal minősége garantált. Gyengéd vonalai felébresztik a gyerekek esztétikai érzékenységét, fejlesztik képzelőerejét és fantáziáját. A hagyományos brit dizájn, amely felejthetetlen hangulatot áraszt, tapasztalt kézművesek munkáját tükrözi. A gyerekekre játék közben improvizálhatnak, a színjáték keretében új kombinációkat, történeketek találhatnak ki és valóra válthatják álmaikat. A termék méretei 75*25*110 cm.

A Tender Leaf Toys tervezőinek köszönhetően egy egyedi és kivételes termékhez van szerencséje, amely játékos módon segíti a logikai gondolkodást és lehetőséget nyújt a fantázia és kepzelőerő kibontakozására. Az erdei motívumok felébresztik a természet iránti érdeklődést és felelősségtudatos viselkedést. A játék segítségével közelebb kerülnek a felnőttek világához és értelmesen töltik szabadidejüket.

Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájárul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • faüzlet színházzal
  • kétoldalas
  • 2 kesztyűbábbal, bevásárlótáskával, táblával
  • elegáns brit dizájn
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú
  • környezetbarát, megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • időtlen Tender Leaf Toys játék
  • 3 éves kortól